Vádemelés történt a meggyilkolt XII. kerületi milliárdos ügyében

2022.09.10. 11:30
„Eljutott a vádemelésig a meggyilkolt kerületi milliárdos ügye” – közölte Facebook-oldalán a XII. kerületi Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP).

Újabb állomáshoz érkezett az a gyilkossági ügy, mellyel Kovács Gergő XII. kerületi kutyapárti képviselő korábban több ízben is foglalkozott – derült ki a XII. kerületi Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) közösségi oldalán közzétett posztjából.

A ügy lényege, hogy egy XII. kerületi milliárdos férfira egy bűnözői csoport szállt rá, elzárták a külvilágtól, és olyan meghatalmazásokat írattak vele alá, amik alapján szabadon rendelkezhetnek vagyona felett.

A meghatalmazásokat ügyvédként egy XII. kerületi fideszes önkormányzati képviselő, Péczely Attila készítette, aki továbbra is élvezi Pokorni Zoltán bizalmát, hiszen a Hegyvidéki Önkormányzat Jogi Bizottságának elnöke.

Miután lányai kérésére a gyámügy gondnokság alá helyezte a milliárdost – mely azzal járt, hogy már nem tudták a bűnözők ellopni a vagyonát – a baranya megyei kastélyába vitték, ahol megölték, miközben háromszor gyújtották rá az épületet.

A Baranya Megyei Főügyészség sajtóközleményéből további részletek derülnek ki, eszerint a két vádlott 2020 tavaszán költözött be a sértett budapesti házába, majd elhatározták, hogy a sértettől megszabadulnak, és megszerzik vagyonát.

Ennek érdekében a sértett gyógyszereit és egyéb gyógyszereket orvosi javaslat, ellenőrzés és a férfi tudta nélkül alkoholban feloldva itatták meg vele

– olvasható a közleményben, mely kitér arra is, hogy a későbbiekben milliárdos férfit vidéki kastélyában tartották fogva, ahol több alkalommal is bántalmazták.

Végül az egyik vádlott meg is fojtotta a sértettet, majd a kastélyban égésgyorsító anyagot locsolt szét, és felgyújtotta az épületet. A férfi ezután szállására sietett, azt a látszatot keltve, hogy ott aludt.

Az ügyészség a vádiratban életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport