18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy büfé előtt kínált kábítószert, az utcán egy kanállal adagolta ki az anyagokat

2022.09.12. 11:28
A fővárosi rendőrök csütörtökön elfogtak egy férfit, aki lakásán állított elő kábítószert.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy XIII. kerületi büfé előtt kínált kábítószert: az utcán egy kanállal adagolta ki az anyagokat, és adta el a vásárlóknak.

A kerületi nyomozók hamar beazonosították a dílert, és rajtaütöttek a III. kerületi lakásán. A rendőrség munkatársai a lakásban és az ahhoz tartozó garázsban több mint fél kilogramm kábítószergyanús masszát, tömbösített és por alakú kábítószergyanús anyagokat, valamint 290 darab tablettát találtak.

A nyomozók lefoglaltak különböző külföldi bankjegyeket, riasztópisztolyokat és azok lőszereit, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket. Továbbá különböző kémiai ábrákat, képleteket tartalmazó feljegyzéseket is találtak, amelyek a kábítószer-előállításhoz nyújtottak segítséget.

A férfi Ferencvárosban bérelt lakását is átkutatták, ahol a kábítószer előállításához szükséges laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, valamint amfetamintartalmú port és tablettákat találtak. A XIII. kerületi rendőrök a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, vallomást nem tett. A férfit őrizetbe vették, letartóztatását kezdeményezték, amit a bíróság elrendelt – számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A férfi elfogását a rendőrök videóra vették:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport