Még egy darabig olcsóbban be lehet járni a Dunakanyar térségét

2022.09.23. 08:06
A Dunakanyar napijegy megváltásával a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyei egyetlen jeggyel közelíthetők meg. A szolgáltatás október 31-ig érhető el.

Szeptember 30-ig a hétfői napot kivéve minden napra, míg október 1. és 31. között hétvégékre és ünnepnapokra megváltható napijeggyel a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis téréségében közlekedő kijelölt MÁV–Volán-csoport és MAHART-járatokon lehet utazni.

A kijelölt járatokra érvényes jegy egyszerűbb és olcsóbb utazási lehetőséget kínál a környékre látogatóknak, akár vonattal, busszal, HÉV-vel vagy hajóval közlekednek.

A Dunakanyar napijegy megvásárolható a MÁV-START pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve a MÁV applikációban, teljes áron 2499, a 26 év alattiaknak 1999 forintért – írja a MÁV.

A Dunakanyar napijegy harmadik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget a térségbe látogatóknak. A napijegyből 2020–2021-ben összesen csaknem 9700 darabot értékesített a MÁV-START. Idén április óta már több mint 2800-an váltottak ilyen jegyet a vasúttársaság értékesítési csatornáin.