16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 4
Koreai Köztársaság 0

Razziát tartott a rendőrség a belvárosban

2022.09.24. 16:45
Komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartott a rendőrség az V. kerületben péntek éjszaka.

Komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak a rendőrök péntek éjszaka a főváros V. kerületében. A razzián részt vettek az V. kerület rendőrei, illetve a Készenléti Rendőrség, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a helyi önkormányzat és a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület munkatársai – számolt be a rendőrség.

A másnap hajnalig tartó akcióban közterületi alkoholfogyasztás miatt 28 embert figyelmeztettek, egyet pedig helyszíni bírsággal sújtottak, mert a figyelmeztetés nem érte el célját. Megszűrték a közlekedés résztvevőit is: 32 járművezetőnél alkalmaztak alkoholszondát, ami két esetben jelzett ittasságot. Emiatt az egyik sofőrt közigazgatási bírságban részesítették, a másikat előállították, mert vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Továbbá ellenőrizték egy szórakozóhely működését is – ott a társhatóságok találtak kisebb hiányosságokat, ami miatt az üzemeltetővel szemben helyszíni bírságot alkalmaztak. A rendőrség azt írta, hogy a jövőben is számítani lehet majd hasonló jellegű ellenőrzésekre.  • Hírek
  • Hírek