16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Több fővárosi villamos vonalát is ellenőrizte a rendőrség és a BKK

2022.09.26. 08:15
Három budapesti villamos vonalát ellenőrizte a múlt héten stratégiai partnerségi együttműködés keretében a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Közlekedési Központ, melynek tapasztalatairól közleményben számolt be a rendőrség.

Szeptember 21-én tartott ellenőrzést a 2-es, az 51-es és 51A jelzésű villamoson közös együttműködésének keretében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) munkatársaival.

A rendőrség tájékoztatása szerint az akció ideje alatt a megállóhelyeket, illetve azok környékét is ellenőrizték, két alkalommal köztisztasági szabálysértés elkövetéséért helyszíni bírságot szabtak ki, míg egy szabálytalanul közlekedő gyalogost feljelentettek.

A villamoson ugyanakkor nem tapasztaltak jogsértést. A közlemény végén a BRFK hangsúlyozza, hogy a stratégiai együttműködés keretében a felek kiemelten kezelik a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát, a rendőrök emiatt rendszeresen ellenőrzik a járatokat, a megállóhelyeket és azok környékét.  • Tippek
  • Hírek