11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Orbán Viktor már futball-lázban ég, így várta az olaszok elleni mérkőzést

2022.09.26. 20:52
A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 20:45-től a Nemzetek Ligája A divíziójának első helyéért lépett pályára hazai környezetben Olaszország ellen. A mérkőzés Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort is lázba hozta, aki Facebook-oldalán tett közzé egy képet, hogy várja az esti mérkőzést.

Sorsdöntő mérkőzés várt a magyar válogatottra hétfő este az olasz labdarúgó-válogatott ellen, hazai pályán vívhatta ki a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe jutást. Az első csoda már összejött, a magyar csapat öt forduló után bebiztosította helyét az elit divízióban, hétfő este tovább folytatódhattak a futballálmok.

Nagy futballrajongó hírében áll Orbán Viktor, így természetesen ő is tűkön ülve várta a hétfő esti találkozót az Európa-bajnoki címvédő ellen, Facebook-oldalán osztott meg egy képet, amelyen szurkolói sállal a nyakában látható.

A mérkőzés előtt már tudható volt, hogy Marco Rossi együttesének egy döntetlen is elég, hogy megtartsa vezető helyét a csoport élén, és kvalifikálja magát a négyes döntőbe. Ugyanakkor azzal, hogy már biztosan az első két hely valamelyikén végez a magyar csapat, eldőlt, hogy a legjobb nyolc között zárunk, és mivel a Nemzetek Ligája rangsorának top 10 együttese lesz az első kalapban, ezzel kijelenthetjük: Magyarország 1. kalapos lesz az Eb-selejtezők sorsolásánál!  • Hírek
  • Bankszámla