16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vonat elé vethette magát egy 11 éves kislány Gyürén

2022.09.26. 20:29
A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a gyermeket, aki vonat elé vethette magát Gyürén vasárnap este.

A gyanú szerint vonat elé vetette magát szeptember 25-én egy 11 kislány Gyürén. A gyermeket a helyiek elmondása alapján több társa is zaklatta az iskolában. A kislány nagymamája – hivatalos gyámja – szerint többször jelezte az intézmény vezetőinek a problémát, ám az illetékesek tagadják, hogy tudtak volna a zaklatásról, és a gyerekek családtagjai sem értesültek róla. 

A frissmédia szerint azt, hogy mi történt, csak a gyermek tudná megmondani, azonban ő jelenleg nincs kihallgatható állapotban, ugyanis az életmentő műtétek óta alszik.

Bereczki Lajos, a falu gondnoka úgy tudja, a vonat vezetője időben észrevette a kislányt a síneken, dudált és vészfékezett is, de már nem tudta megállítani a vonatot. A fiatal testét körülbelül 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a jármű, mire meg tudott állni. A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba a kislányt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.