16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csúfolták az iskolában, öngyilkos akart lenni a 11 éves kislány Gyürén

2022.09.27. 16:25
11 éves kislányt gázolt a vonat vasárnap Gyürén, az életveszélyes sérüléseket szenvedő gyereket mentőhelikopterrel vitték kórházba. A kislány iskolai zaklatások miatt kísérelt meg öngyilkosságot – tudta meg a Bors.

A baleset következtében a kislány lába szilánkosra tört, és súlyosan roncsolódott a koponyája – nyilatkozta a gyermek nagypapája, aki feleségével közösen neveli unokáját.

Hannát a külseje miatt csúfolták állandóan az iskolában, gyakran sírva ment haza a tanítás befejeztével. A gyermek több műtéten is átesett, jelen pillanatban kritikus állapotban fekszik a kórházban – írta a Bors.

Augusztusban egy fiatalember kísérelt meg öngyilkosságot a tiszavasvári csónakázótónál, a helyszínre riasztott rendőrök már útközben felkészültek az életmentésre, végül sikerült kihúzniuk a partra a 22 éves férfit.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 (80) 20-55-20-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.