11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 0
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Hamis papírokkal szerezte meg idős férje 75 milliót érő házát egy nő

2022.09.29. 14:12
A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki egy ügyvéd segítségével – az ügy másik vádlottjával – hamis okirattal szerezte meg idős férje nagy értékű ingatlanjának felét – közölte a Pest Megyei Főügyészség csütörtökön.

A Pest Megyei Főügyészség sajtóközleményében azt írta: a nő úgy ismerkedett meg az ügy akkor már majdnem nyolcvanéves sértettjével, hogy egyik hozzátartozóját ápolta. Ismeretségükből személyes kapcsolat lett, majd 2016 nyarán házasságot kötöttek.

A következő évben a nő elhatározta, hogy megszerzi a sértett Alsónémediben található, nagy értékű ingatlanjának felét. Felkeresett egy ügyvédet, akit rábírt arra, hogy a férje tudta nélkül nyújtson neki segítséget ebben.

Az ügyvéd elkészített és ellenjegyzett egy valótlan ajándékozási szerződést, amelyet a nő benyújtott a dabasi földhivatalban. Így a nevére került a sértett csaknem 75 millió forintot érő ingatlanjának fele.

Az ügyben a Dabasi Járási Ügyészség a nő és az ügyvéd ellen jelentős értékre elkövetett csalás bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat – írta az MTI a közlemény alapján.  • Hírek
  • Bankszámla