16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0

Vonat elé akarta vetni magát egy fiatal férfi Budapesten

2022.09.29. 12:03
Egy rendőrnő beszélte le az öngyilkosságról azt a férfit, aki kétségbeesésében el akarta dobni magától az életét a XVIII. kerületben.

A hatóság 2022. szeptember 28-án 18 óra 45 perc körül küldött járőrpárt egy XVIII. kerületi házhoz, miután egy ott lakó nő azzal hívta fel a rendőrséget, hogy 26 éves fia búcsúlevelet hagyott hátra, majd elindult otthonról, hogy a vonat elé vesse magát.

A rendőrök gyorsan a férfi nyomába eredtek, közben a kerületi kapitányság készenléti csoportvezetője, dr. Gacs Mónika százados telefonon keresztül próbálta a lelket tartani az öngyilkos-jelöltben.

A nyomozónőnek sikerült megtudnia a férfitól, hogy pontosan hol tartózkodik, amiről tájékoztatta a két járőrt. A rendőrnő győzködésére a férfi bevárta a járőröket, akik egy közeli erdőben, 10 percen belül meg is találták őt sértetlenül.

A fiatalember elmondta, hogy 30 percre volt a haláltól, annyi idő múlva jött volna a vonat, amihez tartott, és csak a rendőrnő hívására indult ki az erdőből, mivel a hangja elbizonytalanította szándékában. A férfit a kerületi kapitányságról vitték a mentők a kórházba.

Augusztusban egy másik fiatalember kísérelt meg öngyilkosságot a tiszavasvári csónakázótónál, a helyszínre riasztott rendőrök már útközben felkészültek az életmentésre, végül sikerült kihúzniuk a partra a 22 éves férfit.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 (80) 20-55-20-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.