16:00, December 04.
Franciaország 3
Lengyelország 1
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 3
Szenegál 0

Vitéz lett a Fidesz egykori országgyűlési képviselője

DBZOL20200602006
2022.10.02. 11:20
„Vitéz Boldog István” – ezzel a névvel indított új oldalt a hétvégén Boldog István, a Fidesz volt országgyűlési képviselője.

Nem világos, hogy mi indokolta az új oldal indítását, ugyanis Boldog Istvánnak a régi oldala is működik meg, azon is posztol mind a mai napig. Sőt,  azon az oldalon már meg is osztotta az újnak az egyik posztját, vagyis feltételezhető, hogy ő áll az új oldal mögött is, és nem valaki más regisztrált a nevében.

Ami az új profil tematikáját illeti, azzal kapcsolatban a második bejegyzésben az szerepel: 

Az oldalon a világról alkotott véleményem jelenik meg és a gasztronómia is fontos szerepet kap. Az oldalam a nemzetben gondolkodóknak ajánlom!

Az viszont nem derül ki sehonnan, hogy Boldog Istvánt ki, mikor és miért nevezte ki vitézzé. Ellenben – a gasztrobloggerségnek megfelelően – a vasárnapi csülök már látható az oldalon:

Boldog István az előző parlamenti ciklusban még a Fidesz országgyűlési képviselője volt, azonban a korrupciós botránya miatt – amelyben szabadságvesztést és súlyos pénzbüntetést kértek rá 2021 elején – nem indult újra az idei választáson. Döntését akkor azzal indokolta: a család a legfontosabb

(Borítókép: Boldog István. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)  • Tippek
  • Hírek