Megszületett Donáth Anna gyermeke

D DEM20220403005
2022.10.03. 12:39

Október 3-án megszületett a Momentum európai parlamenti képviselőjének, korábbi elnökének gyermeke. Donáth Anna a Facebook-oldalán jelentette be a hírt. A bejegyzésben az áll: „Isten hozott, Kisfiam!”

Számomra nagyon fontos, hogy most minden figyelmem a családomé, gyermekemé legyen, így a következő időszakban elcsendesedem a közéletben. De fontos tudnotok, mindannyiótoknak, akik válaszokra vártok, akik reménykedtek, és azoknak is, akik már a reményt is elveszítették: visszatérek a politikába, mert fontos feladatunk van

– közölte szintén a közösségi oldalon a terveiről korábban a politikus. Magánélete mellett kitért arra is, hogy szerinte újjá kell szervezni a választási vereség óta széttöredezett és meggyengült ellenzéket. Ismert, Donáth Anna az Indexnek bírálta a Dobrev Klára vezetésével létrejött DK-s árnyékkormányt, úgy fogalmazott: Magyarország következő kormánya nem ma és nem holnap fog felállni, ezért a tagjairól sem ma fog döntés születni. „Legyen bármilyen erős, egy kisebbség nem fog kormányt váltani” – jegyezte meg a momentumos politikus.

(Borítókép: Donáth Anna 2022. április 3-án. Fotó: Demecs Zsolt / MTI)