18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felkavaró videó került elő az iskolában késelő fiúról

2022.10.11. 17:47
Felkavaró videó került elő arról a középiskolás gyermekről, aki a napokban iskolaidőben szúrta nyakon osztálytársát Budapesten. A megtámadott gyermek életveszélyes állapotban került kórházba.

Mint arról korábban beszámoltunk, késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten október 10-én. A nyakon szúrt gyermek a támadás következtében életveszélyes állapotban került kórházba. 

A Tények úgy tudja, a támadót mentális problémái miatt bántották társai, amit így akart megbosszulni, valamint már korábban is fenyegetőzött azzal, hogy valakit meg fog ölni. 

Videó a késelőről

Videó került elő az I. kerületi Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban késelő diákról. A fiúról iskolaidőben készíttetettek videót iskolatársai.

A felvételen jól látható, hogy a gyermek a mellkasával nekitámaszkodik a szekrénynek, majd nagy erővel lefejeli. Az eset láttán több diák is rémülten sikoltozik. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.