A TV2 korábbi tulajdonosa csatlakozott a Megoldás Mozgalomhoz

DSC4603
2022.10.24. 18:28
Yvonne Dederick, a TV2 korábbi társtulajdonosa tisztséget kapott a Megoldás Mozgalomban, ő lesz a női munkabizottság elnöke Gattyán György pártjában.

A Megoldás Mozgalom közleménye szerint azzal bízták meg Yvonne Dedericket, hogy olyan programokat és kampányokat dolgozzon ki, amelyek hosszabb távon pozitív hatást érnek el a nők megítélésében és elismerésében.

Yvonne Dederick a Megoldás Mozgalom hivatalos megjelenése óta szimpatizál a párttal, amelynek alapítóját, Gattyán György üzletembert több mint egy évtizede ismeri. Az elmúlt fél évben részt vett a mozgalom rendezvényein, lakossági fórumain

– olvasható a párt közleményében.

A Megoldás Mozgalom az idei országgyűlési választáson 1,04 százalékos eredményt ért el listán, összesen 58 929 szavazatot kapott.

Yvonne Dederick korábban az HBO közép- és kelet-európai üzletfejlesztési igazgatója volt, a Sláger Rádió anyavállalatánál, az Emmis Internationalnél gazdasági igazgatóként egész Európárt felelt, továbbá volt a rádió felügyelőbizottsági tagja is. 2013 és 2015 között a TV2 Média Csoport társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója volt, később a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című, híres milliomos nők életét bemutató realityjében is szerepelt.

(Borítókép: Yvonne Dederick 2020. szeptember 12-én. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)