18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kis híján belehalt a sérüléseibe a Népligetnél összevert férfi

2022.10.31. 14:27
Szombat délelőtt a Népligetben egy aluljárónál szemtanúk látták, ahogy egy 26 éves és egy középkorú férfi ököllel ütötte egymást, miután a villamosmegállóban a fiatal belekötött az idősebbe.

Ököllel ütötte egymást, majd verekedés közben legurult a lépcsőn az a két férfi, aki a Népligetnél esett egymásnak. Egyikük életveszélyesen megsérült, szétrepedt a koponyája.

Egy szemtanú szerint a verekedés olyan volt, mint egy horrorfilm. A Népliget aluljárójában látta, ahogy ököllel ütötték egymást, majd legurultak a lépcsőn. A vérnyomok még mindig látszódtak hétfőn, három nappal az eset után is – jelenti a TV2.

Az 1-es villamos megállójában ment oda a 26 éves férfi a várakozó másikhoz, akibe belekötött, vitába elegyedtek, majd a dulakodás odáig vezetett, hogy egyikük földre akarta teríteni a másikat.

„Ömlött a füléből a vér, mint egy horrorfilmben”

Miután legurultak a hatalmas betonlépcsőn, az aluljáró kövezetére érkeztek. A szemtanú elmondta, kegyetlen volt, amit látott.

A két ember leesett, láttam, amint legurulnak, miután fent valami verekedés volt. Az egyiknek szétloccsant a feje

– mondta neve felfedése nélkül a szemtanú, aki szerint az egyik férfi egy éles lépcsőfokba verte be a fejét.

Olyan volt, mint egy horrorfilm. Láttam, ahogy itt fekszik, ki van csavarodva a lába, és tiszta vér minden, mert ömlik a füléből

– tette hozzá.

Két órán belül elkapták a támadót a IX. kerületben

A verekedést kezdeményező fiatalember felpattant, és gyorsan elfutott, amikor látta, mi történt. A 26 éves támadó szinte sértetlenül megúszta a verekedést, mivel a lépcsőn legurulva a hátára esett, nem sérült meg.

Az Országos Mentőszolgálat azonnal riasztotta a csepeli mentőállomást a középkorú áldozathoz.

A koponyasérülést szenvedő férfit súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították. Két órán belül a rendőrök elfogták a támadót egy budapesti, IX. kerületi lakásban – közölte a BRFK szóvivője, Csécsi Soma. Elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.