Kieszi a vagyonából a közutasokat Emká, az örökbefogadott kiskutya

2022.11.05. 09:29
Hatalmasat nőtt Emká, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által nyáron befogadott kiskutya. A társaság osztályvezetőjének elmondása szerint a mérnökségi dolgozók saját pénzükön etetik a legifjabb közutas telephelyi őrző-védő kutyust.

Ahogy azt az Index is megírta, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. még nyáron számolt be arról, hogy útépítés közben találtak egy kiskutyát. A pici fekete állatot a jászberényi mérnökség kollégái fogadták be és nevezték el Emkának. 

Pécsi Norbert, a vállalat kommunikációs osztályának vezetője elmondta, a szőrgombóc rengeteget eszik és játszik, a súlyát pedig befogadása óta megnyolcszorozta. A falkavezérnek az egyik mérnökségi kollégájukat tartja, aki nagyon sokat foglalkozik vele, de minden dolgozó szán rá egy kis időt – emelte ki az osztályvezető. 

A kiskedvenc mindennapjairól, új lakhelyéről és annak birtokbavételről a társaság hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán láthatnak videót az érdeklődők. 

Emká igazi haspók és tudomásunk szerint nagyon örülne, ha Mikulásra vagy karácsonyra ő is kapna valami finomságot a követőitől, mivel gyakorlatilag kieszi a mérnökségi dolgozókat a vagyonukból, akik saját pénzükön etetik a legifjabb közutas telephelyi őrző-védő kutyust

– mesélte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hírportálnak Pécsi Norbert.

@magyarkozut Élet egy befogadott kölyök kutyával. 🤪 Néhány hete a jászberényi kollégáink a munkájuk során egy árokba kidobott, alig 4 hetes és 920 grammos kölyök kutyát találtak. Nem volt kérdés, hogy befogadják. A kutyus az Emká nevet kapta, aki szépen nő és persze ahogy illik, mindent tud, amit egy kölyökkutyának csinálnia kell ebben a korban. Szuper gazdái a mérnökségi dolgozóink, büszkék vagyunk rájuk, hogy nemcsak megmentették, hanem be is fogadták a csöppséget! Vigyázat, sok Emkás videó jön még! #magyarkozut #nekedbe #nekedbee #nekedbeszeretnemlatni #pusztuljonfyba #pusztuljonaforyouba #foryou #fy #4u #4you #fyp #4yp #dog #dogsoftiktok #puppy #doglover #doglove #doglife ♬ The Earrape Express - Vector


  • Hírek
  • Csok