Nemzeti Konzultációt indít Márki-Zay Péter

20220806195345 PAP 0910
2022.11.07. 18:08
Civil Nemzeti Konzultációt indít Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke. Célul tűzte ki, hogy a magyar emberek hangja eljusson a Karmelitáig.

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke közösségi oldalán számolt be arról, hogy pártja elindítja a Civil Nemzeti Konzultációt.

Állítása szerint „a Fidesz–KDNP kormány álkonzultációja a szankciókról azért született, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot”.

Mint írja, a kormánytagok egyetlen kérdést sem szenteltek annak, hogy saját intézkedéseikről, a gazdaságról, a társadalomról, vagy az emberek mindennapi életét érintő valóban fontos kérdésekről kikérjék az emberek véleményét,

most viszont pártja lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy véleményt mondjon a valódi nemzeti kérdésekről.

Márki-Zay Péter célul tűzte ki, hogy a magyar emberek hangja eljusson a Karmelitáig és rádöbbentsék a kormányt, hogy „nem lehet a végtelenségig csak a megtévesztésre, hazugságokra, a megosztásra építeni a politizálást”. A kérdőív online érhető el. A kormány által indított nemzeti konzultáció kérdéseit itt olvashatja.

(Borítókép: Márki-Zay Péter 2022. augusztus 6-án. Fotó: Papajcsik Péter / Index)