Fél áron veheti a jegyet a vonaton, ha a PontyShow-ra utazik

2022.11.09. 09:57
A Hungexpón november 11-étől 13-áig tartó PontyShow rendezvényre utazók fél áron vehetnek vonatjegyet november 10-étől 14-e éjfélig.

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hungexpón november 11-étől 13-áig tartó PontyShow rendezvényre utazók részére bármely belföldi állomásról a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, valamint Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya alsó és Kőbánya felső állomásra – közölte a MÁV-START Zrt honlapján.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban november 10-étől kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, november 14-én éjfélig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevételéhez az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

A kedvezményes alkalmi menettérti jegy igénybevételéhez személyesen a pénztárban 50 százalékos kedvezményes jegyet kell vásárolni Budapestre, a PontysShow-ra. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra

csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló belépőjegyet is felmutatják.

Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljes árú egyúti jegyet vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki, és pótdíjat számít fel.  • Tippek
  • Csok