Egy fiatal fiú leugrott a debreceni Fórum épületéről

2022.11.10. 15:21
Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy fiatal fiút, aki leugrott a debreceni Fórum parkolószintjéről.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint mentőegységet riasztottak a helyszínre. A mentőegység egy kiskorú fiút szállított a területileg illetékes kórházba életveszélyes állapotban – írja a haon.hu.

A lap információ szerint a P4-es szintről vetette le magát a mélybe a fiatal.

Az esetről a közelben lévő Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola dolgozói is értesültek. A déli órákban arra lettek figyelmesek, hogy a mentősök és a rendőrség is kivonult a helyszínre – mesélték a helyi lapnak. 

Hallomásból tudom, egy kiskorú fiú kizuhant a Fórum parkolójának egyik szintjéről, de azt nem tudni, önszántából vagy véletlen

– fogalmazott az iskola egyik takarítónője. Az intézményben dolgozó büfés is hallott az esetről, de nem tudott releváns információkkal szolgálni, mert bár a büfé ablakai épp arra néznek, le volt húzva a redőny.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható, 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.