Eltűnt testvérpárt keres a rendőrség

2022.11.15. 13:48
Saját lakóhelyéről tűnt el még szeptemberben a Veszprém megyei Bakonyoszlopon élő testvérpár, Horváth Anasztázia és bátyja, Nikolász Rikárdó. Megtalálásukhoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Még szeptember végén tűnt el lakhelyéről a Veszprém megyei Bakonyoszlopon élő testvérpár, Horváth Anasztázia és Horváth Nikolász Rikárdó, eltűnésük ügyében a Veszprém Megyei Rendőrkapitányság eljárást folytat.

rendőrség tájékoztatása szerint a 15 éves lány és a 17 éves fiú utolsó ismert tartózkodási helye Zalaszentlászló volt még 2022. szeptember 23-án, hollétükről azóta semmit sem tudni. Életjelet sem adtak magukról, ahogy a felkutatásuk érdekében tett eddigi rendőri intézkedések sem vezettek eredményre.

A személyleírás alapján Horváth Anasztázia 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, szőkésbarna haját pedig közepesen hosszúra vágva viseli. Horváth Nikolász Rikárdó magassága 170 centiméter, vékony testalkatú, barna bőrű és szemű, barna haját szőkére festve viseli, bal szemöldökében testékszert visel.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Horváth Anasztáziát és Horváth Nikolász Rikárdót felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.), vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.