2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00 ÉLŐ
Spanyolország 3
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország
Albánia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az utcán nyomták ki a szemét egy székesfehérvári férfinak

2022.11.18. 09:19
Elveszítette egyik szemét Kovács László, művésznevén Picasso, akit sokan ismernek Székesfehérváron. A szobafestő-mázolóra november közepén támadták rá a városban, egyszerre öten verték-rúgták a férfit, írta meg a Blikk.

Kovács László súlyos sérüléseket szenvedett a helyszínen, az egyik szemgolyója kiugrott a helyéről, az orvosok már nem tudtak segíteni a sérült látószerven. A kórházban lábadozó sértett azt állítja, egy cigiért nyomták ki a szemét a támadók.

„Bárcsak lett volna nálam egy dobozzal. Talán megúsztam volna ezt a verést, bár a barátaim azt mondják, akkor is kaptam volna, a támadók alighanem mindenképp verekedni akartak” – nyilatkozta a szobafestő, aki a pofonoktól elesett, de akkor sem hagyták őt békén, amikor már a földön feküdt.

„A verés után csak arra emlékszem, hogy vonszolnak, behúztak a bokrok közé, majd órákig feküdtem eszméletlenül. Mikor felébredtem, azt hittem, rám ragadt valami, de a szemem lógott ki. A munkaadóm, Tibor talált rám reggel, amikor keresni kezdett” – tette hozzá a férfi a lap kérdésére.