Frontális ütközés a 4-es főúton, egy édesanya és újszülött gyermeke is meghalt

2022.11.26. 17:20
Szombat délután két személyautó frontálisan összeütközött a 4-es főúton, a balesetben egy édesanya és újszülött gyermeke is életét vesztette.

Három ember életét vesztette, és többen megsérültek szombaton kora délután, amikor két személyautó frontálisan összeütközött a 4-es főúton Ebes és Debrecen között. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el. A police.hu tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon teljes útlezárás van, kerülni Hajdúszovát felé lehet.

A Tények tudósítója beszámolt arról, hogy a szabályosan közlekedő autóban a fiatal édesanya és az újszülött gyermeke sérültek meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak rajtuk segíteni. A mentők először az édesanya életéért küzdöttek, amikor azonban látták, hogy menthetetlen, akkor világra segítették a babáját, de az újszülött is olyan súlyosan megsérült, hogy ő is a helyszínen meghalt. A harmadik áldozat pedig a másik autót vezető férfi, akinek a kocsija ki is gyulladt.