A 19 éves fiatal ellopta édesapja autóját, ittasan falnak ütközött

2022.11.26. 16:54
Somogy megyében egy 19 éves fiatal ellopta édesapja autóját, majd ittasan falnak ütközött vele. A nyomozók kihallgatták, valamint ittas járművezetés és több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt eljárás indult ellene.

A rendelkezésre álló adatok alapján csütörtökön késő este egy nagybajomi fiatal az otthonában italozott két cimborájával, és kitalálták, hogy ellopják az édesapja slusszkulcsát, és autókáznak egyet – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Miután családtagjai elaludtak, a gépkocsit az udvarból kitolták, az utcán beindították, és elindultak. Az önjelölt sofőr azonban a járművel nem jutott messze,

pár száz méter után letért az útról, és egy ház falának ütközött.

A balesetben mindhárman könnyű sérüléseket szenvedtek. A kaposvári rendőrök az ittas fiatalt igazoltatták, és kiderült, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A nyomozók a nagybajomi lakost jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, valamint ellene ittas járművezetés és több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt eljárás indult.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport