Eljött az idő, harmadszor is nyerhet Budapest

DMOHA20221119017
2022.11.28. 15:29
Elindult az online szavazás Európa legszebb karácsonyi vásáráról. Az Advent Bazilika harmadszor nyerhetné meg a versenyt, ha december 8-ig minél többen leadjuk szavazatunkat.

Az Advent Bazilika karácsonyi vására ismét Európa legjobb karácsonyi vásárai között lehet, ha december 8-ig leadjuk szavazatunkat.

Most rajtunk áll, hogy Manchester vagy Salzburg, Madrid vagy Budapest nyer. Az online versenyen a mai naptól szavazhatunk, hogy eldőljön, ki érdemli ki az Európa legjobb karácsonyi vására címet.

Az Advent Bazilika már 2019-ben és 2021-ben is diadalmaskodott a rangos európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Bécs, Gdansk, Bázel, Prága és Brüsszel hasonló ünnepi rendezvényeit. A szervezők idén is voksolásra buzdítanak mindenkit, hogy Magyarországra kerüljön a kitüntető cím. Az Advent Bazilikára már érdemes kilátogatni, mert meghitt adventi hangulat, ünnepi illatok, ízek, fények, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya várja a látogatókat. Ezenkívül közel 120 minőségi kézművessátrat és gasztronómiai kiállítót látogathatunk meg Budapesten a Szent István-bazilika előtti téren.

Az Advent Bazilikát már tizenkettedik alkalommal szervezik meg, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtsenek, minőségi időtöltést és különleges gasztrokínálatot nyújtsanak a látogatóknak. A Szent István téren rendezett karácsonyi vásárra nem csak hazánk lehet büszke, hiszen az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is.

November 25-én 00:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adja le voksát (ide kattintva megteheti) december 8-ig az Advent Bazilikára, így Budapest triplázhatna a versenyen.

Ön szerint melyik a legszebb magyar karácsonyi vásár?

(Borítókép: A Szent István téri Advent Bazilika karácsonyi vásár 2022. november 19-én. Fotó: Mohai Balázs / MTI)