18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a Margit hídon

2022.11.29. 09:03
A Margit hídról akart leugrani egy nő, azt hajtogatta, meg akar halni, a rendőrök azonnal intézkedtek. A fiatalt végül épségben átadták a mentőknek, hogy megvizsgálják.

Vasárnap délután fél hat körül érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába – közölte a rendőrség.

A VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül, egyszerre érkeztek a helyszínre, ahol a fiatal nő hangosan sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni

– olvasható a rendőrségi közleményben, melyből kiderült az is, hogy a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei azonnal cselekedtek.

Miközben Nádasdi Csaba rendőr őrmester szóval tartotta a zokogó nőt, addig Mihály Roland rendőr őrmester a betonpillért átmászva lassan megközelítette őt. A két járőr segítségére a VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai, Zsikla Hunor rendőrhadnagy, valamint Bozsoki Sándor rendőr törzsőrmester voltak, akikkel közösen a nőt ruhájánál fogva a korláton átemelték és biztonságba helyezték.

Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték – írja a jelentés. Az esetről videó is készült.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.