Torlódik a forgalom Hegyeshalom felé, több helyen is baleset történt

2022.12.01. 11:23
Sávzárás, baleset és élénk forgalom nehezíti a közlekedést az ország közútjain, de van, ahol burkolatfelújítás miatt változik a megszokott közlekedési rend.

Munkavégzés miatt sávzárásra kell készülni az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, emiatt torlódásra kell számítani az érintett szakaszon – írja az Útinform.

A portál szerint ilyen a helyzet Tata térségében a 66-os és a 86-os kilométer között, valamint a 104-es kilométernél a nagyszentjánosi csomópont után.

Baleset történt a 31-es főúton, Mende és Sülysáp között. A 40-es kilométernél fél pályán váltakozva halad a forgalom. A 61-es főúton, Tamási közelében két személyautó ütközött össze. Az 59-es kilométernél félpályás útzár van érvényben.

A 381-es főúton, Kékcse belterületén egy kamion és egy autó ütközött össze. A 42-es kilométernél már fél pályán halad a forgalom.

A 25-ös főúton, Szentdomonkos közelében, a 47-es és az 51-es kilométer között, délelőtt burkolatfelújítás kezdődik, emiatt a főutat lezárják, a forgalmat pedig kijelölt mellékutakra terelik.