Mentőkutya talált rá egy halott idős nőre a Dunában

2022.12.03. 17:31
Péntek este egy idős nő holttestére bukkantak a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egységei Vácon.

A szolgálat a Facebook-oldalán arról tájékoztatott, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a segítségüket egy idős nő megtalálásában, aki, mint kiderült, öngyilkossági szándékkal hagyta el otthonát. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egy mentőkutyás szárazföldi egységet állított szolgálatba, valamint a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajójukat is riadóztatták, mert előzetesen arra számítottak, hogy főként a Duna-partot érinti majd a keresés.

Segítséget nyújtott a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége is, valamint bekapcsolódott a kutatómunkába a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat tájékoztatása szerint a péntek késő esti órákban az ártérben dolgozó egységük egyik mentőkutyája találta meg az eltűnt idős hölgyet a Dunában, de az életét már nem tudták megmenteni.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

A Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123