OMV: Előfordul átmeneti készlethiány

DSC5307
2022.12.06. 16:02
A Molhoz hasonlóan lapunknak küldött válaszában az OMV is logisztikai kihívásról és egyes állomásokon előforduló átmeneti készlethiányról számolt be.

Egyre súlyosabb az üzemanyaghiány a magyar benzinkutakon, nemcsak a hétvégén, de már hétfő és kedd reggel is hosszú sorok alakultak ki a töltőállomásokon, már ahol van üzemanyag. A közösségi oldalakon folyamatosan számolnak be arról a szerencsésebbek, hogy hol, melyik kúton mennyit tudtak tankolni – írtuk délelőtti cikkünkben.

OMV: Folyamatosan dolgozunk a logisztikai kihíváson

„A Dunai Finomító alacsonyabb termelése, illetve a jelentősen megnövekedett kereslet miatt Magyarországon üzemanyaghiány tapasztalható. Az OMV Hungária Kft. jelenleg is mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatos importtal biztosítsa az üzemanyag-ellátást” – válaszolta az üzemanyag-ellátásra vonatkozó kérdésünkre az OMV Hungária.

A vállalat lapunknak kifejtette:

A töltőállomásainkra érkező többletforgalom, illetve a hazai stratégiai készletek jelenleg zajló visszatöltése azonban logisztikai kihívást jelent, melynek megoldásán folyamatosan dolgozunk. Ennek ellenére egyes állomásokon az OMV-nél is előfordul átmeneti készlethiány. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást. Megértésüket kérjük az esetleges átmeneti hiányok kezelésének idejére!

Az üzemanyag-ellátással kapcsolatos kérdéseinkkel kerestük a Molt is, válaszukat itt olvashatja.

Önnek sikerült üzemanyaghoz jutnia Budapesten vagy vidéken az elmúlt napokban? Ha igen, ossza meg velünk történetét, írásban várjuk a tankolási-mizériával összefüggő tapasztalatait.
Küldje el nekünk!

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)