Kizuhant egy diák az egri iskola ablakából

2022.12.09. 19:07
Csütörtök kora este egy nyolcadikos gyermek kiesett az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskola harmadik emeleti ablakán.

A Heol egyik olvasója hívta fel a figyelmet rá, hogy kizuhant egy gyerek az egri gyakorlóiskola harmadik emeleti ablakából. A portál felkereste Deutsch Ákos Heves megyei vezető mentőtisztet, aki megerősítette a hírt. 

Elmondása szerint egy 13 éves gyermek zuhant ki az ablakból csütörtökön, 18 óra 43 perckor. Szavai szerint a fiatalt súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő arról adott tájékoztatást, hogy az egyik, a hatóságok által meg nem nevezett oktatási intézményből tisztázatlan körülmények között zuhant ki a gyermek.

Péntek délelőtt a portál megkereste az eset miatt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskola vezetését. Mint kiderült, a nyolcadikos diák délutáni osztályprogramon tartózkodott az iskolában. Az iskola vezetése azonban arra hivatkozva, hogy az ügyben rendőrségi vizsgálat van folyamatban, további tájékoztatást nem adott.