Halálos gázolás történt Adonynál és Vasváron

2022.12.18. 21:37 Módosítva: 2022.12.18. 23:40
Vasárnap este a 6-os számú főút 50-es kilométerszelvényében, Adonynál és Vasváron is elgázoltak egy gyalogost. A rendőrség tájékoztatása szerint mindketten a helyszínen meghaltak.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt vasárnap este hét óra után a 6-os számú főút 50-es kilométerszelvényében, Adonynál. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépjárművel Budapest felől Dunaújváros irányába közlekedő sofőr eddig ismeretlen körülmények között elütött az úttesten gyalogosan, sötét ruházatban és láthatósági mellény nélkül közlekedő férfit.

A járókelő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség félpályás útlezárás mellett folytatja a baleset helyszínelését – írja a police.hu.

Ugyancsak vasárnap este halálra gázolt egy férfit – aki a parkoló autók közül lépett az úttestre – egy személygépkocsi a Vas megyei Vasváron. A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset a Szentmihályfalvi utcában történt. A férfi életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – írták a közleményben.