Karácsony Gergely különleges süteménnyel lepte meg munkatársait

2022.12.25. 10:27
Süteménnyel lepte meg az ünnepek alatt is dolgozó munkatársait Karácsony Gergely. A főpolgármester köszöntésében kiemelte, bár nehezebb év áll mögöttünk, „Budapest jelképes karácsonyfája alatt együtt örülhetünk az újjászületett Blaha Lujza térnek és az ismét járható Lánchídnak”.

Felesége által sütött süteménnyel lepte meg munkatársait december 24-én Karácsony Gergely. A főpolgármester közösségi oldalán tett közzé képeket az ajándékozásról.

A városvezető bejegyzése szerint azoknak kívánt kedveskedni karácsonykor, akik az ünnepek alatt is dolgoznak.

December 24-én vittem a feleségem által sütött sütikből azoknak a munkatársaknak, akik az ünnepek alatt is értünk dolgoznak. Köszönöm mindenkinek a munkáját! Fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy kényelmesen, zavartalanul tölthessük az ünnepi napokat. Legyünk hálásak nekik!

– írta bejegyzésében Karácsony Gergely. 

Áldott karácsonyt kíván

A főpolgármester a közösségi médiában kívánt áldott karácsonyt Budapest lakosságának. Posztjában kiemelte, hogy bár nehezebb év áll mögöttünk, „Budapest jelképes karácsonyfája alatt együtt örülhetünk az újjászületett Blaha Lujza térnek és az ismét járható Lánchídnak”.

Ezek persze nem a városvezetés ajándékai, hanem a budapestiek közös vívmányai, melyekben bőséggel ott vannak az itt élők adóforintjai. Köszönöm, Budapest! Áldott, békés karácsonyt kívánok!

 – zárta bejegyzését a polgármester. 

Arról, hogy mit üzent karácsonykor Orbán Viktor miniszterelnök, itt írtunk bővebben.