Palkovics László új pozícióba kerülhet

2022.12.25. 15:53
Palkovics László az után sem maradt munka nélkül, hogy lemondott miniszteri tisztségéről, feladatköre januárban tovább bővülhet.

Palkovics László korábbi technológiai és ipari miniszter novemberben mondott le tárcavezetői tisztségéről. Ezt követően arról számoltunk be, hogy a volt tárcavezető új feladata az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezetése lesz, valamint a Széchenyi István Egyetem kuratóriumának elnökségi tisztségét is ellátja.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján tették közzé, hogy rendkívüli közgyűlést hívott össze a Rába Nyrt., a közgyűlésen a Felügyelőbizottság elnökének és tagjának, egyúttal az Audit Bizottság tagjának visszahívásáról, valamint az új elnök megválasztásáról szavaznak – vette észre a Kisalföld.

Az előterjesztés alapján a rendkívüli közgyűlés összehívását az N7 Holding Zrt. kezdeményezte.

A Közgyűlés a Közgyűlést követő naptól 2027. április 30. napjáig tartó, határozott időtartamra a Felügyelőbizottság és az Audit Bizottság tagjának és egyúttal a felügyelőbizottsági tagok közül a Felügyelőbizottság elnökének választja Prof. Dr. Palkovics László urat

– olvasható az előterjesztésben.