18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Többször megerőszakolta, majd a fűtetlen házban hagyta idős áldozatát egy testvérpár

2023.01.09. 11:43
Életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott az ügyészség egy borsodi kistelepülésen történt emberölés vádlottjaira azzal, hogy a bíróság a feltételes szabadságra helyezés lehetőségét zárja ki – tájékoztat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség. Korábbi információk szerint a gyilkosságot Hegymegen követték el.

A vádirat szerint egy testvérpár 2020. november végén brutálisan bántalmazta és többször megerőszakolta a két férfi által ismert 94 éves nőt annak házában. Az erőszak után az ittas férfiak átkutatták a lakást, és 100 ezer forint készpénzzel távoztak. A meztelenre vetkőztetett sértettet eszméletlen állapotban a fűtetlen ház padlóján hagyták.

Később az egyik vádlott újra bemászott a házba, több pénzt keresve, és a már életjeleket nem mutató sértettet újra megerőszakolta. Az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett és a helyszínen elhunyt, halála az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelemmel járt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség többszörösen minősülő emberölés bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat a két férfi ellen.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.