Rendőrök elől menekülve villanyoszlopnak ütközött a körözött sofőr Budapesten

2023.01.12. 14:34
Két parkoló autónak, majd villanyoszlopnak ütközött egy rendőrök elől menekülő autós a IX. kerületben. Az Epreserdő utcában oszlopnak csapódó autóba hajtott a mögötte haladó járőrautó is – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Villanyoszlopnak ütközött egy rendőrök elől menekülő autó a IX. kerületben. Kiderült, hogy vezetőjét és utasát is körözték. Nem sérültek meg, ahogy a nővel lévő csecsemő sem. A körülményeket a rendőrség vizsgálja – írja a police.hu.

A kőbányai rendőrök délelőtt akarták igazoltatni a személygépkocsi vezetőjét Budapest X. kerületében, a Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz.

Az autós a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott, a rendőrök fényjelzést és szirénát használva követték. Miután a IX. kerületben villanyoszlopnak hajtott, a férfi megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták.

Kiderült, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, korábban eltiltották a járművezetéstől, és rongálás miatt körözték.

Az autóban ült egy 20 éves nő és 9 hónapos kislánya, de a balesetben senki nem sérült meg. A nő ellen lopás miatt volt érvényben elfogatóparancs.

A gyermeket a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba vitték, a férfit és a nőt a X. Kerületi Rendőrkapitányságra állítják elő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport