18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiadták a súlyos budapesti baleset utóéletéről készült videót

2023.01.19. 19:40
Csütörtök reggel egy kisteherautó ütközött a HÉV-vel Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton, a Pesterzsébet felső rendezőnél. A balesetben a hírek szerint négy ember súlyosan megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság nemrég kiadott egy videót a mentési munkálatokról.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a kisteherautót, amelyből egy embert kiemeltek, majd átadták a mentőknek.

Egy hónappal ezelőtt szintén súlyos baleset történt a HÉV vonalán: két szerelvény közé szorult egy személygépjármű Budapest XVI. kerületében, a Veres Péter úton.

A sofőr a Sashalom HÉV-megállónál épp az útátjárón haladt keresztül, amikor összeütközött a Gödöllő irányából érkező szerelvénnyel. A kocsi aztán beszorult két szerelvény közé, a járművezetőt a csomagtartón keresztül tudták kiszabadítani a tűzoltók. Az autót vezető hölgy kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, ami szinte hihetetlen, látva, hogy mennyi maradt a présbe szorult négykerekűből.

Az Autó-Motor később az oldalán közzétett egy videót, amelyen a kiemelt roncs látható.