Ajtóba csimpaszkodott, majd fának csapódtak a csepeli kereszteződésnél

2023.01.22. 08:51
Nem mindennapi megoldást választott problémája rendezésére egy kisbusz sofőrje Csepelen. A férfinak nézeteltérése támadt egy másik autóssal, amit úgy próbált meg megoldani, hogy az ajtajába kapaszkodva próbálta meg megfékezni. A citroënes nem jutott sokáig, a kanyar után táblának ütközött.

Újabb felvétel jutott a Budapesti Autósok birtokába, amelyet Csepelen rögzítettek. A videón a jobbról érkező kisbusz vezetőjének volt nézeteltérése a Citroën sofőrjével, ami tettlegességig fajult. A férfi jobbnak látta, ha kiszáll autójából, és így rendezi le problémáját. Kérdőre akarta vonni a citroënest, aki azonban menekülőre fogta.

A kisbusz sofőrje az egyetlen lehetséges megoldásnak azt látta, ha belekapaszkodik a másik fél ajtajába, a menekülő férfi azonban – vélhetően pánikból – a legközelebbi KRESZ-táblának hajtott, amely megfékezte őt a továbbhaladásban.

Az esetet rögzítő autós a portálnak elmondta, hogy ugyan értesítette a rendőrséget, de a járőrök kiérkezését már egyik fél sem várta meg, addigra elhagyták a helyszínt.