18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öngyilkos lett egy fiatal magyar lány Nagykőrösön

2023.01.31. 06:19
Egy 25 éves magyar lány volt az áldozata annak a vonatbalesetnek, amely múlt hét pénteken történt Nagykőrösön. Mint kiderült, a fiatal lány jegyben járt, de hosszú ideje depresszióval küzdött, és ezért úgy döntött, hogy véget vet az életének.

Pénteken beszámoltunk arról, hogy a Szolnokról Kecskemétre 16:45-kor elindult személyvonat (7633) Nagykőrös előtt elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette.  A baleset után a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon változott a szerelvények menetrendje.

Azóta kiderült, hogy öngyilkosságról van szó, ugyanis az áldozat egy búcsúlevelet is hagyott. A Bors napilap beszámolója szerint a fiatal, 25 éves lány a Facebookon is közzétette a levelet, amelyet a vőlegényének címzett. A levélben azt írta, hogy „megrekedt léleknek” érzi magát, régóta depresszióval küzd, és nem tudja feldolgozni a múltját. 

Ne aggódj, jó helyre kerülök, biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne

– írta a levélben vőlegényének a fiatal lány.

12 évesen elhagyták a szülei, nem tudta feldolgozni 

A vőlegény nem sokkal később szintén egy levélben búcsúzott el a menyasszonyától, majd a Borsnak nyilatkozott arról, hogy mi vezethetett a tragédiához. Mint mondta, a fiatal lány gyerekkorában nem számíthatott a szüleire, és ez mély sebeket hagyott rajta.

12 éves korától intézetben nevelkedett, ez egész későbbi életében bántotta. Egy áldott jószívű lány volt, szerette a testvéreit, akik egyébként hasonló lelki problémákkal küszködnek

– mondta a fiatal férfi a Borsnak.

Arra, hogy a lány megpróbálta-e kezeltetni a depressziót, kapott-e professzionális segítséget ahhoz, hogy megbirkózzon a lelki problémáival, egyelőre nem derült fény.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható, 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.