Hiába a sikeres újraélesztés, meghalt az edzőteremben összeesett fiatal

2023.02.03. 10:57
Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számolt be a 25 éves férfi életmentéséről.

Az OMSZ beszámolója szerint a férfi spinningedzés közben lett rosszul egy óbudai edzőteremben.

A férfi biciklizés közben mellkasi fájdalomról kezdett panaszkodni, majd hirtelen összeesett. Kedvese és az edzőtársak rögtön segítségére siettek, mentőt hívtak, és a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett.

Azonnal több mentőegység indult segítségül, a bejelentők pedig a hatalmas pánik ellenére is pontosan követték a telefonos utasításokat és megkezdték az újraélesztést.

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, amit az egész konditerem lélegzet-visszafojtva figyelt. A mentők még sokáig küzdöttek a fiatal életéért, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a férfit kritikus állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben részt vevőknek gratulálunk!” – olvasható a mentőszolgálat bejegyzésében.

Frissítés

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a fiatalemberért a kórházba szállítása után még közel másfél órán keresztül küzdöttek, azonban a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére is életét vesztette. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport