18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyilkosság történt Esztergomban

2023.02.04. 09:13
Gyilkosság áldozata lett egy 70 éves férfi Esztergomban. A gyanú szerint a saját szomszédja, egy 28 éves férfi ölte meg őt, akit már elfogtak a rendőrök.

A rendőrségre 2023. február 3-án kora délután érkezett bejelentés, miszerint egy férfi esztergomi családi házának udvarán fekszik. A kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani, és azt, hogy a férfit valaki súlyosan bántalmazta.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtésbe kezdtek, több tanút is kihallgattak. A gyanú ennek alapján egy, a sértett szomszédságában lakó férfira terelődött, aki – a rendőrség szerint – korábban összeszólalkozott a sértettel, majd meg is verte a 70 éves férfit.

A nyomozók a bejelentést követő 30 percen belül otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt.

A 28 éves B. József ellen emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. A férfit a Komárom-Esztergom vármegyei nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására – írta a police.hu.