Kiderült, mit nem csinál a magyarok 97 százaléka a Kutyapárt szerint

2023.02.08. 18:49
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt feldobta a kormány plakátjait, amelyek a nemzeti konzultáció eredményeit hivatottak bemutatni.

Mint arról korábban beszámoltunk, az energiaszankciókról szóló nemzeti konzultációt mintegy 1,4 millióan töltötték ki, a kérdések ezúttal az olajszankciókra, a gázszállításra, a nukleáris fűtőelemekre, valamint a turizmusra vonatkoztak.

Ezt követően kiderült, hogy az Európai Unió felmérése szerint a magyar lakosság messze nem ítéli el annyira egyértelműen az orosz–ukrán háborúval kapcsolatos EU-intézkedéseket, mint ahogy azt a nemzeti konzultáció eredménye sugallja. Ettől függetlenül a kormány plakátokat is elhelyezett az országban, amelyek a konzultáció eredményeit hirdetik.

A Kutyapárt Twitter-oldalán tett közzé képeket arról, hogyan trollkodták meg a plakátokat. A plakátokból így az derül ki, hogy az emberek 97 százaléka

  • nem vásárol szállodaláncot, illetve
  • nem fogyaszt alkoholmentes sört.

Nem ez az első alkalom, korábban a párt újraértelmezte a Momentum új országos óriásplakát-kampányát is, és a fantomképet pártelnökük, Kovács Gergely szőke parókás képére cserélték. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke korábban azt is mondta, hogy nagyon jó hír, hogy végre van megtakarítása Orbán Viktornak.  • Tippek
  • Árfolyam