Durván megvertek egy férfit Budapesten, kórházba került

2023.02.10. 21:26
Budapest XI. kerületében a nyílt utcán támadt rá egy férfira egy símaszkos, viperával felszerelkezett banda péntek délután. Az áldozat súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani. A rendőrség vizsgálatot indított.

Az esetről a Metropol számolt be, amely szemtanúktól úgy értesült, hogy egy 40 év körüli férfit vertek meg, aki egy környékbeli dohányboltban dolgozik. 

A szemtanúk szerint a férfi valószínűleg munkába érkezett, és akkor támadták meg, miután leszállt egy buszról (az is elképzelhető, hogy a támadói is vele utazta a járművön).  A viperával is felszerelkezett támadók az áldozatot megverték, majd magára hagyták. 

Először egy fiatal lány rohant ki a szomszédos üzletből, hogy segítsen a férfin, de nem tudta elállítani a vérzést. Végül a mentők kórházba szállították.

A helyszínen vértócsák maradtak az eset után.

A rendőrség péntek délután lezárta a bűncselekmény helyszínét. A szomszédos üzlet dolgozója szerint a dohánybolt két másik alkalmazottját bevitték a kapitányságra, hogy tanúként kihallgassák őket. Egyelőre senki sem tudja, hogy a banda tagjai miért támadtak rá a férfira.

A rendőrség a Metropol megkeresésére  mindössze annyit közölt az ügyről, hogy

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2023. február 10-én 12 óra 28 perckor bejelentés érkezett arról, hogy a XI. kerületi Gazdagréti téren egy férfit megvertek. A férfit kórházba vitték. A XI. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. Az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport