Itt a lista a legérdekesebb budapesti programokról hétvégére

01-jegpalyak-IMG 2455
2023.02.17. 11:55
Hamarosan itt a tavasz, a fővárosban pedig már kezdődnek a télfeledtető programok. Azért a téli sportok rajongóinak is érdemes lesz kimozdulniuk szombaton.

Február 18-án startol a Mardi Gras Karnevál a MONYO TapRoomban. A Mardi Gras a böjt kezdetét jelölő ünnepet jelenti spanyolul, és az amerikai társadalom legősibb fesztiváljaként tartják számon. A Kálvin téren egész napos programsorozattal és autentikus ételekkel várják az érdeklődőket a szervezők.

A téli sportok szerelmeseinek érdemes lehet elmenni a Hősök terére, szombaton ugyanis a Városligeti Műjégpálya jegére bulihangulat költözik, és egészen hajnali 1-ig lehet majd korcsolyázni.

Az ország legnagyobb borkóstolóján, a Borjour Magnumon szintén most szombaton lehet részt venni. A Budapest Congress Centerben 200 borász kiállító kóstoltatja több mint ezer borát.

Farsangi mulatság az Orczy téren

Február 19-én a kicsiket és a nagyokat is várják az első Gólyában megrendezett farsangi mulatságra. A szervezők azokat is szeretettel látják, akik nem akarnak jelmezbe öltözni.

A MANYI-ban eközben kézművesvásár lesz: vasárnap több mint 20 kézműves hozza el a portékáját, a tetoválásokról pedig liltattooth gondoskodik.

További programokról a We Love Budapest oldalán lehet tájékozódni.

(Borítókép:  Vanik Zoltán / Velvet)