Orbán Viktor bejárta a Várkert Bazárt, és valamit hiányolt

2023.02.18. 05:42
Február 18-án tartja évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Várkert Bazárban, ahova péntek este személyesen is ellátogatott. A helyszínbejárást a közösségi oldalán dokumentálta a kormányfő.

Facebook-oldalán Orbán Viktor már több ízben is jelezte, hogy nagyon készül az évértékelőre, amit ma délután 3 órakor tart a Várkert Bazárban Budapesten. Péntek este személyesen járta be a helyszínt, hogy megbizonyosodjon arról, minden készen áll az eseményre. 

A kormányfő először elhumorizált a biztonsági őrökkel, majd rácsodálkozott, mennyi ember kell egy ilyen rendezvény előkészítéséhez, végül a széksorok között átsétálva a pódium felé vette az irányt, ahol szombat délután megosztja majd az egybegyűltekkel a gondolatait.

A fentieket Orbán Viktor videón mutatta meg a Facebook-oldalán, mely szerint már csak egyvalami hiányzik az évértékelőhöz:

Hol a beszédem? Megírta valaki? 

– vonta kérdőre a jelenlévőket a mikrofonpróba után.

Orbán Viktor legutóbb néhány nappal az orosz–ukrán háború előtt tartotta évértékelőjét, a miniszterelnök akkor komornak és törékenynek nevezte a helyzetet. Az Index egy másik cikkében azt is összefoglalta, hogy 2010 óta melyek voltak a kormányfő évértékelőinek legfontosabb gondolatai, üzenetei.

A miniszterelnök február 18-i évértékelőjéről idén is percről perce tudósítunk az Indexen.