Ismeretlen holttestet találtak Pakson, a rendőrség kiadta a körözést

2023.02.18. 09:24
A Paksi Rendőrfőkapitányság körözést adott ki egy ismeretlen holttest miatt, amit három darabban találtak meg, három különböző helyszínen.

Mint írják, a holttest három, egymástól teljesen elkülönülő helyen találták meg. A koponyacsontra, a törzsre és az alsó végtagokra egymástól elkülönülve találtak rá. A holttest tekintetében fogstátusz megállapítására nem volt lehetőség, mivel az alsó állkapocs hiányzott, a felső állkapocsból pedig hiányoztak a fogak.

A holttest ruházatáról sincs pontos leírás, mivel a ruházat többségének színe nem állapítható meg „a holttest erőteljes bomlása” miatt.

Az, hogy milyen nemű, milyen idős lehetett az elhunyt nem szerepel a leírásban, ahogyan az sem, hogy mi történhetett. Annyit lehet tudni a személy ruházatán kívül, hogy őszesbarna haja volt.

Az elhunyt egy világos- kék színű, elöl cipzárral ellátott, jobb oldali hónalj részen a varrás mentén körülbelül 4 centiméter hosszan szakadt állapotú, márka- és méretjelzés nélküli kardigánt viselt. Emellett egy magasszárú, márkajelzés nélküli fekete velúr cipő, mintás pamut póló volt az áldozaton. A póló színe nem ismert, de egy színes csónak és abban tartózkodó három személy látható rajta. A kép alsó részén a caribbean islands felirat olvasható – írja a police.hu.