Továbbra is életveszélyben van a Deák téren megkéselt fiú

2023.02.20. 21:35
Rosszabbodott annak a fővárosi Deák téren megkéselt fiúnak az állapota, akit vasárnap hajnalban szúrtak halántékon egy késsel. A fiú életét sikerült megmenteni, miután a mentősök sikeresen újraélesztették, majd bevitték az intenzív osztályra.

Amint arról már az Index is beszámolt, vasárnap hajnalban két társaság szólalkozott össze Budapest belvárosában, a Deák tér környékén, ahol egy fiatal fiú súlyosan megsérült, miután egy 18 éves fiatal halántékon szúrta. A két, fiatalokból álló társaság a belvárosban szólalkozott össze, ahol a későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt verekedett össze. A rendőrség információi szerint 

február 19-én 2 óra körül szúrták halántékon a fiút.

A fővárosi nyomozók körözést adtak ki rá, majd tizenöt órával az elkövetés után Kőbányán elfogták. Az emberölés kísérletének elkövetésével gyanúsított fiatal nem tett vallomást.

A mentősök sikeresen újraélesztették, és bevitték az intenzív osztályra. A rendőrök azt mondták nekem, hogy a történtekről van egy kamerafelvétel, amin nem látszik a tettes. Aztán kiderült, hogy egy másik felvétel is van. Ezt a borzalmat nem lehet eltussolni, bízom benne, hogy minden ki fog derülni. Még csak januárban töltötte be a 18-at

– árulta el a Borsnak a fiú édesanyja. Már beengedték a fiához az orvosok, megfoghatta a kezét, sőt, még beszélhetett is hozzá, annak ellenére, hogy a fiú állapota rosszabbodott.