Rendhagyó temetést szerveznek a Harminckettesek terén halálra gázolt nőnek

2023.02.28. 14:33
Rendhagyó temetést rendeznek a szülők annak a 23 éves nőnek, akit február 19-én hajnalban gázoltak halálra az egyik budapesti villamosmegállóban.

Mint megírtuk, halálos baleset történt 2023. február 19-én, vasárnap hajnalban Budapesten, a Harminckettesek terén. Az autó – amelyet egy 41 éves, alkohol hatása alatt álló olasz férfi vezetett – nagy sebességgel a villamosmegállóba sodródott, és elütötte az ott várakozó 23 éves nőt. Az autó váratlanul, hátulról csapódott a fiatal nőnek, aki több métert repült, mielőtt a sínekre zuhant. Először egy járókelő, majd a mentők is próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Az áldozat édesapja később azt nyilatkozta, hogy szerinte a lánya egy társasági összejövetel után ment volna át a barátjához, amikor a tragédia történt. „Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra, és értesítettek bennünket” – mondta a gyászoló édesapa, aki arról is beszélt, hogy a lánya idén nyáron diplomázott volna le az egyetemen, és mellette tánciskolába is járt. 

Nagyon életvidám lány volt. Nagyon szerette az életet

– tette hozzá. 

A Ripost most azt írja, a nő családja a közösségi médiában osztotta meg lányuk búcsúztatásának részleteit. Mint írják, március 10-én délután 2 órakor vesznek tőle búcsút Szolnokon, a Szentlélek-templomban. Majd a búcsúztatás után a fiatal nőt együtt kísérik a gyászolók végső nyughelyére, a Református temetőbe.

Mivel kedvenc színe a kék, ezért kérjük a reá emlékezőket, hogy ha tehetik, a ruházatukban ez a szín jelenjen meg. Szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint egy szál virággal, esetleg kisméretű koszorúval búcsúzzanak el tőle

– írták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport