18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A liftben támadta le a lányokat a hímtagját mutogató kőbányai rém

2023.02.28. 11:28
A budapesti rendőrök szeméremsértés vétség miatt indítottak nyomozást egy ismeretlen tettes ellen, aki a liftben mutogatta a nemi szervét.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. október 2-án 2 óra körül egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, és megpróbált beszállni a liftbe négy lány mellé, ahol szeméremsértő módon viselkedett.

A lányoknak együttes erővel sikerült elkergetniük a férfit, a biztonsági kamera mindezt videóra is vette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága azt kéri a lakosságtól, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a bármikor tárcsázható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámot vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!