Ettől az időtől a fejünk is megfájdul

D ATI20210125001
2023.03.07. 05:57
Kedden több tájegységünkön kell számítani időnként esőre és záporra. A délies szél sokfelé élénk, míg néhol erős lehet. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet, a nappali maximumok 6 és 12 fok között alakulhatnak.

Kedden felhős, borongós időre van kilátás, és több tájegységünkön kell számítani időnként esőre, záporra. A délies szél sokfelé élénk, néhol erős lehet. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet – írja az Időkép.

Reggel mínusz 3 és 4, délután 6 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet.

időkép9
Fotó: Időkép

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Jön a fronthatás

Az orvosmeteorológia szerint kedden melegfronti hatás érvényesül, így az érzékenyek körében migrén, vérnyomásproblémák, keringési panaszok, dekoncentráltság, tompaság és bágyadtság is jelentkezhet. 

Felerősödhetnek a gyulladásos jellegű ízületi panaszok, de a hajnali, reggeli órákban a hidegebb tájakon kopásos jellegű panaszok is jelentkezhetnek. A szelesebb tájakon élők körében fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat.

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras

(Borítókép:  Balázs Attila / MTI)