Magyar leleményesség: az Orbán-pizza után itt a Putyin kedvence

2023.03.11. 15:17
Nem csupán a magyar miniszterelnök ihlette meg a pizzaszakácsokat: a kiskőrösi „Orbán Viktor-pizza” után itt van a „Putyin kedvence pizza”, amelyet Hajdúböszörményben lehet kapni.

Mint megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök március 15-én Kiskőrösön mond beszédet, és ebben az egyik helyi pizzéria meg is látta az üzleti lehetőséget. A PizzaPhone Pizzéria elkészítette az „Orbán Viktor-pizzát”, amelyen még narancskarikák is vannak.

A kiskőrösi pizzéria a közösségi oldalán jelentette be, hogy a miniszterelnök érkezése alkalmából limitált Orbán Viktor-pizzát készítenek. Mint írták, a narancsos pizza március 12. és március 19. között lesz kapható náluk.

BBQ, mézes alap, csirkemellcsíkok, sajt, narancskarikák, jalapeno paprika – ezekből áll a miniszterelnöknek készített pizza. A kis méretűt 3530 forintért, a nagyot 3810-ért, az óriási méretűt pedig 10 330 forintért adják majd.

Azonban nem Orbán Viktor az egyetlen, aki megihlette a pizzaszakácsokat, hanem Vlagyimir Putyin orosz elnök is.

A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház étlapján ugyanis megtalálható a „Putyin kedvence pizza”, amely tejfölös alapon sonka, csülök, bacon, juhtúró és füstölt sajt feltétekkel kapható.