18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A rendőrség kiadta a videót a budapesti tömeges gyalogosgázolásról

2023.03.14. 17:22
Mint megírtuk, kedd reggel a tömegbe hajtott egy autós a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A balesetről készült videót kedd délután hozta nyilvánosságra a BRFK.

„A képsor szerencsére félelmetesebb, mint a valóság, ám így is elég rémisztő, ahogyan az irányítás nélküli autó szinte utat vág a várakozó gyalogosok között. Az autó nem ment nagy sebességgel, az esetnek két könnyű sérültje lett, őket a mentők a helyszínen ellátták. A sofőr azt mondta a kollégáinknak, hogy rosszul lett, ezért a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit vizsgáljuk, a sérülteknek mihamarabbi felépülést kívánunk!” – írta a rendőrség.

8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk. Hátranéztem, és az a fekete autó arról jött, a Hungáriáról, és felpattant a padkára. Elkezdtünk felállni, és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség

– mesélte a Borsnak egy szemtanú.